professionel videoproduktion

Med professionel videoproduktion åbner du op for helt nye muligheder for markedsføring af dig og din virksomhed. Uanset hvilken type video, du har i tankerne, kan founthouse producere den. Fra almindelige videooptagelser med professionelt udstyr til droneoptagelser og animation. Vi har langt de fleste folk in-house og klar til at realisere dine visioner for din virksomheds markedsføring.

Men hvorfor investere i video, når der er så mange billigere alternativer? Fordi video er bedre til at fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed. Fordi videoer er det bedste medie til at præsentere godt indhold på en spændende og flot måde. Fordi videoer giver dig bedre placeringer på søgemaskiner og større rækkevidde på sociale medier. Men mest af alt fordi videoer konverterer langt bedre end andre medier – helt op til 64% er mere tilbøjelige til at klikke køb på baggrund af en video.